с. Нові Петрівці,
вул. Вишгродська, 155
подивитись на карті

Пн-Нд: 10:00 - 22:00 +38 068 717 08 00
UA RU
Обрати інший ресторан
Головна Обслуговування Без чого точно не вийде організувати свято або банкет?

Без чого точно не вийде організувати свято або банкет?

Пандемія коронавіруса торкнулася практично кожен напрямок індустрії. Багато громадських організацій були змушені обмежити свою діяльність або ввести в робочий режим нові правила. Вони стосуються різних корпоративних заходів та зустрічей.

У теплу пору року дотримуватися рекомендованих норм простіше. Компанії можуть збиратися на відкритому повітрі, що забезпечує більшу безпеку. Фуршет на природі – це цікаве і заздалегідь виграшне рішення.

Можна скористатися кількома порадами, які допоможуть організувати виїзд на природу в рамках встановлених правил і ситуації в світі.

Корисні рекомендації

Спочатку оцініть місце, де буде проводитися захід і витрати на транспортування. Говорячи про заміський фуршет, важливо спланувати трансфер в обидві сторони. Не всі гості будуть згодні добиратися до потрібного місця на своєму авто або громадському транспорті.

Заздалегідь визначтеся, закрита чи відкрита локація вас цікавить. Якщо віддати перевагу базі відпочинку, там гарантовано буде місце для проведення банкету. Фуршет в заповідній зоні вимагає наявності додаткового дозволу. Власники таких територій можуть зобов’язати гостей використовувати тільки одноразові стаканчики та інший одноразовий посуд. Це важлива умова, що дозволяє створити безпечні умови для навколишнього середовища.

Наявність світла

Якщо свято проходить на віддаленій локації, слід грамотно спланувати захід. Забезпечення свята електрикою – важливий аспект в організації фуршету. Можна заздалегідь орендувати електрогенератори, подумати про подовжувач і безпечне вкладання кабелю.

Для генератора знадобиться паливо. Встановлюють його далі від місця святкування. Робота обладнання супроводжується шумом, який буде заважати.

Святковий стіл

Все більшою популярністю користуються тематичні заходи. Це цікавий і креативний підхід до проведення свята. Можна заздалегідь подумати про логотипи на стаканчиках або інші елементи, які допоможуть створити потрібну атмосферу на святі.

Відпочинок на свіжому повітрі – це завжди хороший апетит, тому до складання меню слід підходити з особливою відповідальністю. Можна попередньо поцікавитися у гостей, які страви вони хотіли б бачити на святковому столі.

Правильний і максимально безтурботний варіант – укласти договір з обслуговуючим персоналом. Це обійдеться трохи дорожче, але таке рішення позбавить вас від ряду проблем. Співробітники кейтеринговій компанії в потрібний час доставлять страви і організовують гідне обслуговування.