Фуршет в офісі: як провести свято на роботі
Висока завантаженість і щільний графік – це не перешкода для організації корпоративних свят. Ніщо так не зближує колектив, як спільне застілля. Після релаксації ефективність діяльності співробітників підвищується, так що потрібно знаходити час для радості і веселощів, тим більше привід для цього завжди знайдеться!
Необов’язково організовувати похід з колегами в ресторан, оскільки підготувати багатий стіл можна і на роботі. Для цього варто замовити банкет в офіс з доставкою, звернувшись в спеціалізовану компанію. В її арсеналі широкий асортимент сетів і фуршетних страв.
Кейтеринг – зручний спосіб провести святкування на вищому рівні
Переваги послуги, яка стає все більш популярною, безліч:
- Практичність і зручність. Після будь-якого свята залишається гора посуду, бажання мити яку зовсім ні у кого немає. Використання одноразових контейнерів і боксів, їстівних тарталеток позбавляє цієї проблеми. Від оригінальних невеликих канапе залишаються тільки шпажки. Основа фуршетного столу – закуски, до яких навіть виделки не потрібні.
- Презентабельність. Одна з умов створення приємної атмосфери – вишукано сервірований стіл. Для красивої подачі їжі важливо використовувати декоративні елементи, стильні столові прибори.
- Величезний вибір страв. Асортимент фуршетних наборів безмежний, кожен співробітник знайде для себе щось смачне. Серед найбільш поширених варіантів – міні бургери для фуршету, колекції сирних канапе, брускетти, міні чіабатти з різними доповненнями, асорті тарталеток і порційних рулетів, класичний начос. Окрема історія – десерти. Кожну з позицій можна замовити в будь-якій кількості. Голодним не залишиться ніхто!
- Економія часу. При виборі відповідного закладу піде чимало сил і часу. Офісний фуршет не доставляє зайвих проблем, виключається необхідність поїздки, відпочивати і веселитися можна починати після закінчення робочого дня.
Ще один плюс – прийнятні ціни. Клієнтам при необхідності замовити фуршет надається можливість включити в сет те, що хочеться, а значить, сформувати набір за власними смаковими уподобаннями. Так вдається спланувати бюджет майбутнього заходу заздалегідь.
Не можна не відзначити зручність прив’язки часу проведення вечірки до офісного графіка. Після узгодження часу проведення заходу з керівним персоналом, зробити замовлення на доставку їжі може, як один з його представників, так і хтось із працівників.
Серед приводів скористатися кейтерингом не тільки дні народження і професійні свята. Обов’язково потрібно організувати фуршетний стіл після укладення вигідних угод.
Чим серйозніше привід, тим краще потрібно його відзначити! Тому для таких випадків у кейтерингових фірм є козир – можна замовити банкет. Завдяки високому сервісу все пройде бездоганно.